Finnmarksløpet

Webshop

Magasin Finnmarksløpet

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 21.01.2009 12:38

Magasinet Nordlys gjør i samarbeid med Finnmarksløpet er ferdig og ble spredd utover det ganske land fredag gjennom deres avis. Nordlys står for hele denne produksjonen og har gjort det de siste årene. Nå kan du lese bilaget ved å laste det ned her i pdf. format.

Gro Anette Olaussen, daglig leder i Finnmarksløpet, er meget godt fornøyd med årets magasin. - Jeg synes magasinet forteller mye om både løpet og det spennende fylket vårt.

Innholdet gjenspeiler både toppen og bredden i idretten og ikke minst har de i år valgt å fokusere på løpets virkelige helter - hundene.

Videre er det fokus på masse spennende folk og aktiviteter rundt omkring i Finnmark. Vi er også veldig fornøyd med at man i år fortsetter med brief summary in english på alle artiklene. Dette betyr at også våre utenlandske kjørere har glede av dette magasinet.

Nå kan du lese bilaget her i pdf. format, klikk her

Det er også slik at vi har dette magasinet her i Håndverkshuset gjennom hele året og spesielt om sommeren er det mange utenlandske turister som er interessert i løpet, da er det artig å kunne presentere magasinet som også utlendinger kan lese, avslutter Olaussen.

Partnere