Finnmarksløpet

Webshop

Robert Sørlie er i siget

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 15.01.2009 19:22

Med Sørlie i spissen har de norske kjørerne satt seg i respekt i La Grande Odyssèe. Det rapporteres om til dels meget spektakulære etapper som har resultert i både feilkjøringer og knekte styrebøyler.

Robert Sørlie (her på bilde under Finnmarksløpet i 1999) har kjørt seg opp til en meget sterk tredje plass sammenlagt så langt i La Grande Odyssèe. Bare sveitseren Emil Inauen og Radek Havrda fra Tsjekkia er foran Sørlie på lista. Avstanden mellom disse tre er også bare få minutter.

Videre følger Sigrid Ekran på fjerde plass og Jo Are Brennodden på en flott femte plass. Team "lillealaska" som de kaller seg har dessverre hatt noen feilkjøringer som har gjort at de ligger henholdsvis ca. 28 min. og 47 min. bak ledende Havrda. Ketil Reitan har hatt litt uhell med brukket styrebøyle og dårlig appetitt på hundene som har ført til at han ligger ca. 2 1/2 time bak teten.

I dag torsdag har det bare foregått en showetappe uten tidtaking, men snart er det tid for de lengre og flatere etappene hvor nordmennene nok vil vise muskler igjen.

Sammenlagt resultat etter 4 etapper

1.  Radek Havrda    16:28:12
2.  Emil Innauen          + 2:11 min.
3.  Robert Sørlie          + 3:44 min.
4.  Sigrid Ekran            + 27:58 min.
5.  Jo Are Brennodden + 47:11 min.


www.hurdal.com - www.lillealaska.com og www.femundlopet.no er sider som blant annet oppdaterer godt fra løpet.

Se også arrangørens egen hjemmeside, klikk her

Partnere