Finnmarksløpet

Webshop

Nytt sjekkpunkt i Tana

Skrevet av:
Dato: 16.10.2008 10:50

Finnmarksløpet flytter sjekkpunktet i Tana til Tana Hotel. Grunnet omlegging i driften på Tana familiecamping i Skiippagurra så Finnmarksløpet seg nødt til å flytte sjekkpunktet fra og med 2009.

- Det har vært et strålende samarbeid med Oddmund og de andre på Tana Familiecamping og det er litt vemodig at vi nå ser oss nødt til å flytte, sier Hans Petter Dalby i Finnmarksløpet. Mange kjørere og handlere har tilbrakt mange timer her og har fått nytt godt av den gode servicen på stedet. - Når de nå legger om driften blir det en del logistikkmessige utfordringer som vanskeliggjør tilbudet om et fullverdig sjekkpunkt, derfor må vi flytte, sier Dalby.

- Alternativet håper vi kan bli like godt om ikke enda mer publikumsvennlig. Tana Hotel ligger midt i sentrum av Tana og med det fantastiske engasjementet som vises i bygda, håper vi at enda flere kjørere og publikummere vil få ta del i festen, fortsetter Dalby. Hege Persen, daglig leder ved Tana Hotel sier til Finnmarken at det kommer til å bli mye større aktivitet rundt Finnmarksløpet for deres del og at det kommer til å bli et veldig stort løft for festivalen og for løpet.

Finnmarksløpet oppfordrer kjørere til å ta kontakt med Tana Hotel tidlig for å booke seg inn på hytter evt. rom. - Her kan det bli fint å ta 16-timer'n, hundene vil ligge på baksiden av hotellet skjermet i et lite skogholt bare få meter fra hyttene, så det lønner seg å være tidlig ute, avslutter Dalby.

Partnere