Finnmarksløpet

Webshop

Velfortjent oppmerksomhet

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 03.06.2008 10:00

Under årets frivilligfest i Alta ble Hanne Rosenberg takket for sitt uvurdelige arbeid for Finnmarksløpet gjennom 20 år.

Over 70 frivillige samt en del kjørere var samlet til den årlige frivilligfesten som i år ble avholdt på City Scene i Studenthuset City i Alta lørdag. Det ble servert nydelig tapas og det offisielle programmet inneholdt blant annet både taler og underholdning. Avgående daglig leder Hanne Rosenberg fikk velfortjent oppmerksomhet fra styret i Finnmarksløpet AS samt en morsom rapp fra jentene og kollegene på Handverkshuset.

Representant fra styret og leder for Alta trekkhundklubb Jan Gunnar Vian, sa i sin tale på vegne av styret til Hanne; "Den status og posisjon som Finnmarksløpet har i dag som nasjonalt og internasjonalt sledehundeløp hadde ikke skjedd uten din ledelse. Du har vist en evne og ståpåvilje i forhold til å etablere samarbeidsavtaler og til å bygge opp organisasjonen Finnmarksløpet, som er uvurderlig. Det gjør at merkevaren Finnmarksløpet i dag er innarbeidet både lokalt og nasjonalt.  Din evne å møte de du samarbeider med på en personlig og åpen måte viser dine spesielle leder evner. Du mestrer alltid å finne menneskene du møter på en måte som gjør at man føler seg ivaretatt."

Hanne på sin side takket alle de hundrevis av frivillige som har stilt opp gjennom alle disse årene, alle kjørerne og deres støtteapparat samt alle de positive samarbeidspartnerne. Uten alle disse hadde det heller ikke vært noe Finnmarksløp, avsluttet hun.

Etter 17 år som frivillig og 3 år som daglig leder starter en ny epoke i Hannes liv. Vi ønsker henne lykke til og håper å se henne en gang i aksjon for Finnmarksløpet igjen, men da kanskje som mannskap på et sjekkpunkt eller kanskje stiller hun til start selv?

Partnere