Finnmarksløpet

Webshop

Lille Finnmarksløpet stor suksess!

Skrevet av:
Dato: 08.05.2008 10:23

Onsdags ettermiddag ble den ellers så rolige gågata i Alta sentrum forvandlet til et inferno av hundeglam og smågale reiselivsaktører da Lille Finnmarksløpet ble arrangert for aller første gang. Spenningen var til å ta og føle på da fem ferske, men topp motiverte kjørere stilte til start.

Første etappe gikk fra start til rundkjøringen ved Høgskolen som var restart. Trond Magne Henriksen, en av kjørerne sier at Lille Finnmarksløpet har kurert hans livslange skrekk for huskyer. Han uttaler at han er fornøyd med løpet så langt og er spent på fortsettelsen.

Ved sjekkpunktet Alfa der kjørerne måtte ta den 20 minutters obligatoriske hvilen var det stor dramatikk. Her skulle alle kjørerne sette sokker på hundene, noe som deltakerne gjorde med stort konkurransemot og ulikt resultat.

Hanne Rosenberg, daglig leder av Finnmarksløpet sier at tilbakemeldinger fra deltakerne er knallbra  Dette er en måte å få kunnskap om og oppleve Finnmarksløpet og gir også en god følelse av teamarbeid.

Vi har arrangert dette løpet som et pilotprosjekt for å se om vi kan bruke dette som et roadshow og et salgbart produkt der de som deltar får oppleve elementer av Finnmarksløpet.

Resultatliste:

1. Lisbeth Johanson, mentor May Conny Johansen og hennes hunder.
2. Johan Eira, mentor Arne Kalstrøm
3. Maria Sørbø, mentor Trine Lyrek
4. Trond Magne Henriksen, mentor Harald Tunheim
4. Lars Rognan, mentor Roger Dahl

 


Alkotest av kjørerne før start

 


Her snakker vi kontraster

 


I full fart mot mål

 


Frivillig-korpset på tur fra sjekkpunkt Alfa

Partnere