Finnmarksløpet

Webshop

Gir seg som daglig leder

Skrevet av:
Dato: 21.04.2008 12:50

Hanne Rosenberg, daglig leder i Finnmarksløpet AS, fratrer i sin stilling f.o.m. 1. juli 2008. Rosenberg har ledet bedriften de siste tre årene og har før dette jobbet som frivillig for løpet i over 20 år.

Hun er en ildsjel som brenner for dette arrangementet og har vært en viktig grunn til at Finnmarksløpet er blitt den suksessen det er i dag. Hanne har fått et klengenavn som ”Mor Finnmarksløpet” fordi hennes utstråling, evne til å se og bry seg, gi alle fra de hundrevis av frivillige til samarbeidspartnere en følelse av å være viktige og med på noe fantastisk.
Et stort hjerte som er inkluderende og masse godt humør er egenskaper som kjennetegner Hanne.

- Det ligger ingen dramatikk i det at jeg sier opp. Jeg føler jeg har bidratt til at Finnmarksløpet har utviklet seg og ønsker nå å slippe til nye krefter som kan løfte løpet ytterligere. Jeg er en moden kvinne og skal jeg gjøre noe annet, er tiden inne nå, forteller Hanne Rosenberg. Hva hun har i tankene får vi ikke vite nå, men med hennes generelle samfunnsengasjement vil hun helt sikkert få nok å henge fingrene i.

Styreleder i Finnmarksløpet AS, Nina Prebensen, gir honnør til Rosenberg og det arbeidet hun har lagt ned. Det er synd å miste en så dyktig person, men vi har all forståelse for at hun nå gir seg. Det å bygge opp og drive en så stor organisasjon som Finnmarksløpet etter hvert er blitt, krever voldsom innsats. Vi er sikker på at hun vil hjelpe vår nye daglige leder godt i gang med arbeidet med Finnmarksløpet. Vi ønsker Hanne lykke til med nye utfordringer.

Hvem som overtar etter Rosenberg er enda ikke avklart. Presse og informasjonsansvarlig i Finnmarksløpet Hans Petter Dalby er sikker på at styret vil finne en god arvtager, men sier samtidig det skal mye til å matche Hanne. - Det er trist at en så god kollega gir seg og jeg vil savne henne, men hun er ikke lenger unna enn en telefon. Jeg har full respekt for hennes avgjørelse og ønsker henne lykke til videre, avslutter Dalby.

Partnere