Finnmarksløpet

Webshop

Last man standing

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 16.03.2008 17:44

Kenneth Gjemmestad fra Umnäs i Sverige kom idag søndag i mål klokken 18:01. Kenneth har brukt 8 døgn 5 timer og 31 minutter. Over 2 døgn etter vinneren Harald Tunheim krysset Gjemmestad målstreken og var strålende fornøyd.

Kenneth har kjørt hund i over 15 år, men sier han først nå virkelig har erfart og lært hva langdistanse hundekjøring er. Han kom til mål med åtte friske hunder og sier til slutt at dette ga mersmak og at han har veldig lyst til å komme tilbake.

For Last Man Standing er ingen nedtur i hundekjørersammenheng. Det å vite at man har sporet for seg sjøl de siste lange mila ned til mål er en utfordring i seg sjøl, som det står respekt av.

Vi minner om at det bare finnes vinnere i Finnmarksløpet. Kenneth Gjemmestad er intet unntak! Pressesenteret for årets Finnmarksløp gratulerer!

I premie fikk Kenneth et flott laftet hundehus fra Aksis i Alta, et Istind snøanker fra Gunnleif Dahlen og sist , men ikke minst et par ullsokker strikket av 85 år gamle Ester Johansen. Ester har strikket sokker til "Last man standing" i 25 år noe som varmet Kenneth veldig.

Partnere