Finnmarksløpet

Webshop

Winner dinner

Skrevet av: Kari Bjørkli Thomassen
Foto: Mathias Skaar
Dato: 14.03.2008 21:13

- Det skal smake med litt andebryst etter en uke med Fjordland, lo Harald Tunheim da han og hans ektefelle Anne Beate fikk møte Finnmarksløpets sentrale samarbeidspartnere på Rica Hotel Alta.

Bjørnar Olsen som representerte Statkraft spurte om ikke dry-tech var bra nok.

- Nja, det funker å ha med på sleden, sa vinneren.

Menyen bestod av kongekrabbe i vårrull til forrett, andebryst til hovedrett og crème brûlée til dessert. De spesielt inviterte gjestene utnyttet muligheten til å bli nærmere kjent med han som kanskje er Norges beste hundekjører.

-Jeg jobber som lærer på hundekjørerlinja på Øytun Folkehøgskole og har det store privilegium å jobbe med hobbyen min, fortalte Harald.

Hanne Rosenberg som er daglig leder i Finnmarksløpet fylte ut:

- Harald er ”far” til mange hundekjørere i Alta. Først går de hundekjørerlinja, så får de seg jobb som handlere på en kennel og så bosetter de seg her, påstod hun. Det er mange hundekjørere som trives her og vi vil at Alta skal bli Europas beste sted å drive hundekjøring fra, sa hun med tydelig hentydning til Altas ordfører Geir Ove Bakken som også var til stede.

Etter middagen ble paret vist til Finnmarksløpssuiten av direktør Kari Flesvik der de fikk tilbringe natten, også som en del av premien.

Partnere