Finnmarksløpet

Webshop

Vellykket parring

Skrevet av: Mina Sveen
Dato: 12.03.2008 11:17

Kafeen på City har den siste uka opplevd en invasjon av forvåkede sjeler som begynner å bli overmodne for en tur i dusjen. - Vi har ikke merket noe til lukta, vi bare krydrer maten litt ekstra, smiler Tor Helge Reinsnes Moen, daglig leder på Studenthuset City. Han er skjønt enig med daglig leder i Finnmarksløpet, Hanne Rosenberg, i at  løpet  trengte nye lokaler, og at Studenthuset var perfekt match.

Det er Kardemommeloven som har vært gjeldende på Studenthuset City den siste uka. Flerbrukshuset med kontorer, konsertscene og restaurant har som nye Finnmarksløp-lokaler vært knutepunkt for alle som har noe med løpet å gjøre denne uka. Da må selvsagt terskelen for skitne klær og hundehår et par hakk ned. Det er ingen som rynker på nesen over dårlig lukt eller uvanlig påkledning, og gjester som tar seg en blund får ikke beskjed om å forlate lokalet, men derimot ekstra pute. - Det er bare koselig at folk kan ta seg en lur, sier Reinsnes Moen, det er jo andre årsaker til at folk er trøtte nå enn under vanlige forhold i utelivsbransjen. Han blomstrer i mylderet av hundefolk, pressefolk, funksjonærer og tilskuere.

- Dette er veldig bra, her er det masse aktivitet, stråler han. Den økte aktiviteten merkes også på omsetningstallene, som har økt denne uken. Studenthuset har ikke hatt utvidet åpningstid, men har gitt service til Finnmarksløpet i form av blant annet mat og kaffe som er satt ut selv etter at kjøkkenet er stengt, og åpne dører døgnet rundt. For å ta unna for det økte presset har ekstra ryddehjelp blitt satt inn.

Hanne Rosenberg er hjertens enig i at det var på tide med nye lokaler.  - Vi er veldig fornøyd med å være her, sier hun.
- Det var på tide å finne nye lokaler for presse, sekretariat, løpskontor, og ikke minst løpskafé. Det var fint på Håndverkshuset, men alt til sin tid. Finnmarksløpet har vokst ut av lokalitetene på Håndverkshuset, sier hun. Rosenberg har dessuten ett problem mindre siden nettleverandøren Eltele holder til i samme bygning. - De har bakvakt hele tiden, slik at vi kan nå dem hele døgnet hvis vi får problemer, men heldigvis har vi ikke trengt det ennå, sier hun.

Partnere