Finnmarksløpet

Webshop

Ingen ting avgjort

Skrevet av: Markus Leistad
Foto: Robin Opgård
Dato: 09.03.2008 22:16

Om etappen til Karasjok sa Wingren at han nok hadde kjørt for hardt de første 30 km. Dette resulterte i en hund i sleden på store deler av strekken. Samtidig så Meier sitt spann veldig sprekt ut på tur inn til sjekkpunktet.

Som nummer 3 ut fra Karasjok er Jan Vider Dahle, som starter ut kl. 01:02. Dahle har beste etappetid fra Levajok på 6t 17min. Han holder med andre ord stor fart. Derimot er gapet frem til Wingren på 1t 25min meget stort og Dahle må nok i utgangspunktet konsentrere seg om tredjeplassen. Imidlertid kan man selvsagt ikke utelukke noe så lenge 202 km gjenstår av løpet, men mye skal gå galt for at gullkampen ikke skal stå mellom Meier og Wingren.

Kampen om tredjeplassen er stor, og mange har god kontakt med Dahle. Nærmest er May-Conny Johansen fra Alta. Hun starter kun et minutt etter Dahle ut fra Karasjok. Dahle kjørte 5 minutter raskere enn Johansen til Karasjok, men begge holder stor fart og hadde spreke spann på tur inn til sjekkpunktet Karasjok.

Med andre ord er ingen ting avgjort enda. I tillegg kan det dukke opp overraskelser fra bak i feltet. Så dette blir spennende.

Partnere