Finnmarksløpet

Webshop

Vinterdagene i Tana

Skrevet av: Thomas Wahlgren
Foto: Knut Åserud
Dato: 09.03.2008 12:56

I forkant av at kjørerne ankommer sjekkpunktet i Tana, ble det lørdag klokken 21.00 arrangert utendørs rockekonsert på plassen som en del av Vintermarkedsdagene.

Flere større navn sto på scenen blant annet Gatas Parlament, Cyaneed, The Black Sheeps, Kaotika og Hotel Tana. Konserten viste seg å bli en iskald fornøyelse, men publikum så ikke affektert ut i det hele tatt. Det nærmest kokte foran scenen, og sørget for at temperaturen i Tana økte betraktelig ut i kveldstimene.

Flere arrangementer er på programmet i løpet av de neste dagene. I dag, søndag, vil du blant annet kunne ta del av stadioncross, reinkappkjøring, snowboard og skikonkurranser med mer. Erling Borgen og Oddbjørn Gundersen holder foredrag og det er også satt opp diverse filmforestillinger. Ikke minst blir det en storslagen mottakelse når hundekjørerne ventes inn til sjekkpunktet.

For nærmere informasjon, last ned Tana kommunes oppdaterte program her. Sjekk også ut Finnmarksløpets eget program for arrangementer de nærmeste dagene.

Partnere