Finnmarksløpet

Webshop

Ny pressesjef for Finnmarksløpet

Skrevet av: Niels Westphal
Dato: 02.02.2004 22:29

John-Arne Markussen har sagt ja til å bli ny pressesjef for Finnmarksløpet. Den nåværende konsernredaktøren i Dagbladet, tar med seg mange års erfaring som journalist, redaktør og forfatter til dugnadsarbeidet for skape mest mulig oppmerksomhet om Europas lengste hundeløp.

I dag er John Arne Markussen bosatt i Oslo, men er født og oppvokst i Finnmark. Da spørsmålet kom om han ville gjøre en innsats for Finnmarksløpet, trengte han ikke lang betenkningstid før han sa seg villig til å bidra.

- Jeg kjenner ikke noe særlig til hundkjøring fra før, men har fulgt med Finnmarksløpet som jeg ser på som noe helt unikt som det skal bli spennende å jobbe med, sier den nye pressesjefen.

I slutten av januar møtte John Arne deler av pressegruppa til ett dagsseminar for å diskutere hvordan pressearbeidet for årets Finnmarksløp skal legges opp og hvilke mål som skal settes for dette arbeidet.

- Ved årets løp vil vi satse enda mer på Finnmarksløpets websider. Webben er det viktigste mediet for å kunne formidle spenningen og nerven i løpet mens det går. I tillegg vil vi satse mye på å nå ut i de ulike radiokanalene. Hvis vi i tillegg kan klare å få noen oppslag i riksdekkende medier, så bør vi være fonøyd med årets arbeid, sier John Arne Markussen.

Partnere