Finnmarksløpet

Webshop

Nytt design på siden

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 26.02.2008 10:45

Velkommen til Finnmarksløpets "nye" side. Finnmarksløpet har i samarbeid med Helge Johansen i K2 Solutions AS jobbet fram den "nye" siden.

www.finnmarkslopet.no har fått en ansiktsløftning og framstår fra og med i dag i nytt design. Det er ikke de store forandringene som er gjort, men ryddighet, lesbarhet, lettere meny valg, samt større profilering av samarbeidspartnere har vært viktige stikkord.

Finnmarksløpets øyne og fargene på siden er beholdt som viktige elementer. Ellers er det lagt inn en værlink øverst til høyre på siden hvor du kan sjekke ut været i dag og varselet framover for de aktuelle stedene traseen går. En søkemotor vil også etter hvert bli lagt ut hvor man kan søke på ord og navn i Finnmarksløpets arkiv.

Finnmarksløpet er i år budbringer av FN's tusenårsmål. Banneren du ser midt på siden inneholder en link til FN-Sambandets side samt ett nytt tusenårsmål hver gang du oppdaterer siden.

Den siste nye tjenesten på siden er en newsfeed som du finner litt ned til høyre på siden. Her ligger saker som omhandler Finnmarksløpet, hundekjøring generelt og utvalgte artikler fra andre hundeløp som er skrevet av ekstern media.

Vi trur leserne blir fornøyde og at dette vil bare være positivt for brukerne.

NB! Vi håper å få opp alle detaljer i løpet av kort tid, slik at leserne vil finne de ønskede sidene. Til de som har sendt inn meldinger til gjesteboken, vil disse bli publisert så snart alt er oppe og går.

Partnere