Finnmarksløpet

Webshop

Mer premier

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 18.02.2008 09:28

Rica Hotel Alta har vært en sentral samarbeidspartner for Finnmarksløpet i mange, mange år. Hotellet har de siste årene vært gjennom en omfattende utbygging. Hotellet har utvidet romkapasiteten og ikke minst har de fått en stor konferansesal som kan romme opp til 500 personer.

Hotellet står fram i en ny og tidsriktig design og er klar for å ta i mot store arrangementer. I mars vil det være her mange av aktivitetene for løpet vil foregå.
I forbindelse med utbyggingen har man fått en rekke nye suiter. Disse er bygget over forskjellige temaer. En av suitene heter " Finnmarksløpssuiten" og her er det Finnmarksløpet som preger hele suiten. Daglig leder Hanne Rosenberg som har besøkt suiten flere ganger sier at det er en meget hyggelig atmosfære på suiten og at man virkelig får en følelse av løpet og sporten her.

Suite for vinnere
Rica Hotel Alta gir en overnatting i suiten for vinnerene i begge klasser med ledsager. Dette innebærer at vinneren i 500 km klassen og vinneren i 1000 km klassen kan nyte natten etter målgangen på suiten med alle de fasiliteter dette innebærer.

Tre-retters gourmetmiddag
Rica Hotel Alta vil også sørge for at vinnerene i begge klasser får en bedre middag sammen med bl.a. direktøren for Rica og andre spesielt inviterte gjester før vinneren skal tilbringe natten på suiten. - For oss er det en glede og kunne sette pris på vinnerne på denne måten, sier direktør Kari Flesvik.

Partnere