Finnmarksløpet

Webshop

Rica i elite-klassen

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 17.02.2008 17:49

Rica Hotel Alta og Rica Finnmark har nå signert samarbeidsavtalen for 2008. Rica Hotel Alta vil være en sentral arena under årets løp.

Kjørermøte, startbanketten, bankettfrokosten, banketten for 500 km klassen og avslutningsbanketten vil foregå på Rica Hotel Alta. Etter den omfattende utbyggingen er hotellet klar for å huse et så stort arrangement som Finnmarksløpet har blitt.

- Finnmarksløpet er viktig for Alta og Finnmark. Løpet er et arrangement og en profilbærer for vinter Finnmark og det er derfor viktig for oss å være en sentral samarbeidspartner for løpet. Vi skal gjøre hverandre gode! sier Kari Flesvik, direktøren på "Nyhotellet". - Rica har vært med Finnmarksløpet i mange år og innehar den kompetansen vi trenger for samarbeid og tilrettelegging for arrangementet vårt. På mange måter er Rica Hotel Alta "vårt" hotell og derfor kaller vi det "Finnmarksløpshotellet" i den perioden løpet går. De ansatte er alltid imøtekommende overfor oss og viser en solid vilje til å være med på å skape den riktige rammen rundt løpet. Det er særlig gledelig at vi nå kan arrangere startbanketten og vite at storsalen kan romme opp mot 400 stykker under banketten. Vi ser fram til å fortsette det gode samarbeidet med RIca. Fram mot løpet kommer vi til å ha en rekke møter for å få alle detaljene på plass og jeg vet at dette blir et spennende og kreativt samarbeid, avslutter daglig leder Hanne Rosenberg.

Partnere