Finnmarksløpet

Webshop

Meld deg på Fair Play

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 14.02.2008 19:27

Meld deg på Fair Play - Bruk Matte, få gratis BALTO og du kan vinne 15000,-

Langdistanse hundekjøring har opplevd en eventyrlig fremgang de seineste årene, noe som er positivt for både arrangører og kjørere. Et stort startfelt med over 1000 hunder i løypa gjør imidlertid løypekvaliteten tidvis svært ulik for de forskjellige spannene og alle vet vi at piggbremsen ødelegger sporet mer enn scootermatte.

Likere forhold I flere tilfeller de siste årene har vi sett at startnummer faktisk kan være avgjørende for utviklingen i løpet. Et felles ønske de fleste deler er at konkurranseforholdene skal bli så gode og like for de forskjellige spannene som praktisk mulig og det vil vi i BALTO forsøke å bidra til med en frivillig kampanje blant kjørerne.

BALTO oppfordrer derfor flest mulig kjørere til å melde seg på Fair Play - Bruk Matte kampanjen. Det eneste de krever er at du faktisk har en matte på sleden og Fair Play - Bruk Matte klistremerke på bilen. Når man velger å bruke matte er selvsagt helt opp til den enkelte kjører. Dette er helt frivillig, men for å få med flest mulig gies det bort 5 kg Balto til alle som melder seg på. I tillegg trekkes det ut en vinner blant disse som får 15000,- kroner overrakt på premieutdelingen.

Finnmarksløpet syntes dette er et flott tiltak som BALTO kommer med. Utfordringen er stor i det å skape så like forhold som mulig. Dette er et tiltak som kan være med på å bevare sålen bedere slik at de som kommer lengere bak i feltet slipper å kjøre i en grøft som ofte skapes av mange passerte spann. Finnmarksløpet håper flest mulig kjørere melder seg på!!

Slik gjør du det:

  • Gå inn på www.baltoshop.no
  • Trykke på "kontakt" øverst på siden
  • Kontaktskjema kommer nå frem
  • Her legger du inn navn, adresse, mail og startnummer/klasse

Vi sender deg en 5 kilos pakke Balto i posten (kjørere fra utlandet får Balto utlevert hos forhandler i Alta)

Partnere