Finnmarksløpet

Webshop

En viktig ambassadør for Finnmarksløpet

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 29.01.2008 13:05

Finnmarksløpet har gått inn i et nytt år i samarbeid med Labb. Labb er Elite-samarbeidspartner og Mona Karlsen ved Felleskjøpet i Alta har vært en viktig ambasadør inn i Labb-systemet.

- Jeg har alltid vært fasinert av Finnmarksløpet og har jobbet med å â€?selgeâ€? løpet inn sentralt i Felleskjøpet og etter hvert Labb som har blitt et eget selskap i konsernet. Jeg har fulgt løpets vekst på nært hold i mange år og ser at Finnmarksløpet er en viktig arena for LABB og Felleskjøpet, sier butikksjef ved Felleskjøpet, avd. Alta, Mona Karlsen.

I 2007 var første året LABB var med som samarbeidspartner for Finnmarksløpet. Dette ga mersmak, derfor velger vi å fortsette samarbeidet ytterligere et år. Morten Johansen, daglig leder i LABB ser fram til løpet. Han skal for første gang være med under åpningen av løpet og gleder seg til det.

Ved siden av å bidra betydelig økonomisk, stiller også LABB med forpremier til en verdi av Kr 50.000.- og i tillegg står de for leveransen av alle de tonn med halm som skal ut til de forskjellige sjekkpunktene. Hanne Rosenberg er meget fornøyd med avtalen og understreker at LABB og Felleskjøpet er viktige aktører for løpet. Alle parter ser fram til arrangementet i mars måned.

Avslutningsvis avslører Mona at hun flere ganger også har tenkt at hun vil jobbe som frivillig i løpet for virkelig å se hva som skjer i arrangementet. Finnmarksløpet ønsker henne hjertelig velkommen i frivilligkorpset også!

Besøk LABB her her.

Partnere