Finnmarksløpet

Webshop

Løp og kjøp Nordlys den 18.januar!

Skrevet av: Hanne Rosenberg
Dato: 17.01.2008 09:59

"Magasin Finnmarksløpet" er ferdig og klar for å sprees utover det ganske land gjennom avisa Nordlys den 18.januar. Avisa Nordlys står for hele denne produksjonen og har gjort det de siste årene.

Hans Petter Dalby, presse og informasjonsansvarlig i Finnmarksløpet, er meget godt fornøyd med årets magasin. - Jeg synes magasinet forteller mye om både løpet og det spennende fylket vårt.

Innholdet gjenspeiler både toppen og bredden i idretten. Videre er det fokus på masse spennende folk og aktiviteter rundt omkring i Finnmark. Vi er også veldig fornøyd med at man i år har fått "a brief summary in english" på alle artiklene. Dette betyr at også våre utenlandske kjørere har glede av dette magasinet.

Nordlys får du kjøpt i alle litt større aviskiosker i de største byene i Norge. Det er også slik at vi har dette magasinet her i Håndverkshuset gjennom hele året og spesielt om sommeren er det mange utenlandske turister som er interessert i løpet, da er det artig å kunne presentere magasinet som også utlendinger kan lese, avslutter Dalby.

Partnere