Finnmarksløpet

Webshop

Eltele tar utfordringen

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 18.01.2008 16:54

Finnmarksløpet har vokst så kraftig at arrangementet henter hjem til Alta blant annet server biten som tidligere har vært plassert i Sør-Norge. - Med nesten 30 millioner treff i 2007, må vi stole på at nettet ikke bryter sammen. Med den teknologien, kunnskapen og service Eltele AS kan tilby, var dette et naturlig valg for oss, sier Hanne Rosenberg i Finnmarksløpet.

Bilde: Hanne Rosenberg, daglig leder i Finnmarksløpet AS, og Jan Øyvind Hekkelstrand, direktør i Eltele AS

Det er med stor glede Finnmarksløpet nå har signert en toårs avtale med Eltele AS i Alta. Avtalen inneholder at Eltele vil være hovedsamarbeidspartnere, og at de står for den totale leveransen innen server og datakommunikasjon i forbindelse med arrangementet.

Hjem- - Tendensen når bedrifter vokser her i nord er at de "outsourcer" deler eller alle tjenester i forbindelse med driften. Til nå har Finnmarksløpet hatt sine servere tilknyttet et firma på Lillehammer, men nå snur vi på det og trur på Alta bedriften Eltele, sier Hanne Rosenberg i Finnmarksløpet.

29,3 millioner- Med den økte oppmerksomheten Finnmarksløpet har fått de seneste årene har nett avviklingen vært en stor utfordring. - Vi har økt fra 2 millioner treff på siden vår i 2003 til 20 millioner treff under løpet i 2007. I hele 2007 hadde www.finnmarkslopet.no hele 29,3 millioner treff, noe som betyr at folk også bruker siden vår helårig, fortsetter Rosenberg.

Viktig avtale- Jan Øyvind Hekkelstrand, direktør i Eltele AS sier til Finnmarksløpet at dette er en stor og viktig avtale for Eltele. - Løpet har opparbeidet seg et så sterkt merkenavn, at vi ser stor verdi i å yte vår kunnskap og teknologi mot å profilere oss som en hoved-samarbeidspartner i Finnmarksløpet. Med så stor aktivitet på blant annet hjemmesiden deres, ser vi på dette som en stor utfordring for oss, sier Hekkelstrand. Hanne Rosenberg er strålende fornøyd og avslutter med å si; - det handler om å gjøre hverandre gode.

Partnere