Finnmarksløpet

Webshop

- Polaris, evig og tro!

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 15.01.2008 15:25

Arild Sundby, salgssjef Nord-Norge i Polaris Norway kunne i dag meddeleat Polaris også i år setter en ATV Sportsman 800 EFI på premiebordet, den største og råeste Atv'en i sitt sorteniment. I tillegg til dette stiller også i år Polaris med betydlige verdier i form av snøscootere til løypa og Atv'er til handling av spann på starten.

Polaris Norway AS har vært en viktig samarbeidspartner for Finnmarksløpet siden 2001. Polaris har de siste årene stilt en ATV som premie og har også levert et betydelig antall snøscootere til merking og følgescooter i forbindelse med løpet. Polaris Norway AS og Finnmarksløpet har for 2008 signert en avtale som inneholder en Sportsman 800 EFI som premie, hele 12 nye snøscootere til lån for løype og presse, samt 5 Atv'er til handling av spann i forbindelse med starten.

Daglig leder i Finnmarksløpet AS, Hanne Rosenberg, sier at uten Polaris ville det være umulig å gjennomføre arrangementet. Videre sier hun at Polaris sitt engasjement og entusiasme er og har vært av uvurderlig betydning i forhold til utvikling av Finnmarksløpet.

Atv'en som premie har blitt meget populær i hundekjørerkretser. En hundekjører, som har et storspann i trening, bruker 4-hjulingen til treningen av hundene før snøen legger seg og man kan gå over til slede.

Arild Sundby i Polaris Norway AS, sier til Finnmarksløpet at de ønsker å satse videre på løpet, og ser det svært gode og langvarige forhodet mellom Polaris og Finnmarksløpet som viktig. Polaris og Finnmarksløpet har mye til felles. Vi er alle glad i naturen og liker å dyrke friluftsliv. Et samarbeid mellom Polaris og Finnmarksløpet er, slik vi ser det til fordel for begge parter, avslutter Sundby.

Partnere