Finnmarksløpet

Webshop

- Lars Monsen er en unik formidler!

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 31.12.2007 15:36

Dette var daglig leder for Finnmarksløpet, Hanne Rosenbergs umiddelbare kommentar etter å ha sett Lars Monsens program om Finnmarksløpet søndag kveld. - Lars har en egen evne til å formidle det han opplever. Kveldens program viste med all tydelighet dette. Han var meget dyktig på å få fram budskapet om konkurransen og spenningen i Finnmarksløpet.

- Vi var flere samlet rundt Tv-en og det var knyttet stor spenning til programmet før det startet. Det var en viss â€?andakts-følelseâ€? å se dette. Veldig bra! Morsomt var det etterpå da jeg fikk flere telefoner fra folk som hadde sett dette og som var veldig begeistret for det de hadde sett. Det er så mye man kunne sagt etterpå, sier Hanne Rosenberg. Lars Monsen hadde 990.000 seere under sitt program lille julaften, og kveldens program har sikkert tilsvarende. Dette må kunne sies å være knall god Finnmarksløpsreklame.

- Nå ser vi fram til Nina Skramstad (Lars sin samboer - red.anm.) sin deltagelse i 2008. Hun er en meget dyktig hundekjører og fikk 3.plass i 500 km klassen i 2006. Nå skal hun kjøre 1000 km klassen og det knytter seg stor spenning til hennes prestasjoner. Nina har et stort konkurranseinstinkt, kanskje enda mer enn Lars har. Jeg ser på nettmøte i kveld med Lars at han antyder at han starter igjen i 2009! Ellers satte jeg stor pris på Lars sin kommentar om at det var så flott å delta fordi man følte seg så velkommen i Finnmark. Det er jo utrolig mange som stiller opp som frivillig for løpet rundt i hele Finnmark. Det er en av de viktigste grunnene til at Finnmarksløpet er en slik suksess år etter år. Finnmarksløpet er noe vi skal være stolt av i hele Finnmark!, avslutter Rosenberg.

For de som ikke fikk det med seg i kveld, så går det i reprise tirsdag 1. januar på NRK2 kl. 21.10. Eller det kan sees på NRK nett TV når du selv måtte ønske.

Partnere