Finnmarksløpet

Webshop

Gratis startkontigent til Sverige

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 04.12.2007 13:32

Finnmarksløpet trekker hvert år ut en vinner av fri startkontigent blant alle som er påmeldt innen påmeldingsfristen. I år ble Ben Junghaenel fra Sverige den heldige vinneren.

Ben Junghaenel har planer om å kjøre 100-mila i 2008, og har blitt trukket ut som vinner av fri startkontigent blant alle som var påmeldt innen påmeldingsfristen 1. desember.

Finnmarksløpet jobber med å få kontakt med Ben for en kommentar. Han er for oss i finnmark et ubeskrevet blad da han kommer hit som 1. gangskjører. - Den gledelige beskjeden er sendt Ben på mail, og vi lover komme tilbake med litt utfyllende stoff om hvem han er straks vi har fått snakket med han, sier Hanne Rosenberg i Finnmarksløpet.

Trekningen ble utført på Finnmarksløpets kontor av løpets egen matematikker og sjef i exel regneark, Arne Oddvar Nilsen. Seansen var høytidelig overværet av leder for Alta trekkhundklubb, Jan Gunnar Vian og undertegnede som representant fra administrasjonen. - Ekstra artig var det at årets frie startkontigent går til en utenlandsk deltager, det kommer vel godt med i budsjett- planene, smiler Arne Oddvar Nilsen til slutt.

Partnere