Finnmarksløpet

Webshop

Altaprisen 2006 til Finnmarksløpet

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 24.04.2007 12:03

Alta Næringsforening (ANF) har tildelt Altaprisen 2006 til Finnmarksløpet

Foto: Daglig leder FL Hanne Rosenberg med jurymedlem Kari Flesvik,Direktør Rica Hotel Alta

ANF har 160 medlemmer fra næringslivet i Alta. Organisasjonen består av Altas små, mellomstore og store bedrifter. De er næringslivets interesseorganisasjon og er en meget viktig aktør i det næringspolitiske arbeidet i byen.

I følge ANF sin direktør Dag Arne Johannessen har juryen aldri brukt så kort tid på å bestemme hvem som skulle tildeles prisen for 2006. - Vi hadde knapt rukket og satt oss ned ved bordet før vedtaket var fattet om at Finnmarksløpet skulle få Altaprisen 2006, sa Johannessen under prisutdelingen i går kveld.

I juryens begrunnelse heter det;
Finnmarksløpet AS har jobbet målrettet over lang tid. Bedriften er nå eier av ett arrangement som har stor nasjonal og internasjonal deltagelse.

Finnmarksløpet har de siste årene fått en bred media dekning.

Finnmarksløpet har satt Alta på kartet på en meget positiv måte.

Gleden var stor på kontoret til Finnmarksløpet i dag, og daglig leder Hanne Rosenberg sier en slik pris henger høyt. - Det er en stor anerkjennelse fra Alta Næringsforening og det er veldig viktig for Finnmarksløpet. Vi får ikke sagt det ofte nok, men det betyr mye å gjøre suksess hjemme for også å kunne gjøre det ute, sier Rosenberg.

- I desember fikk Finnmarksløpet Alta Kommunes Kulturpris for 2006, og disse to prisene gir et helt klart signal om at arrangementet enda sterkere grad er forankret blant befolkningen, næringsliv og politikere i Alta, fortsetter Rosenberg. - Vi som jobber i administrasjonen er stolte og ydmyke i forhold til å jobbe med et så flott arrangement, det å ha 350 fantastiske frivillige som danner grunnlaget for at Finnmarksløpet er blitt så bra er en fryd, avslutter Hanne Rosenberg.

Partnere