Finnmarksløpet

Webshop

TAKK FOR I ÅR!!!!!

Skrevet av: Kari Jæger/Niels Westphal
Dato: 20.03.2003 21:05

Finnmarksløpet vil takke hundekjørerne, sponsorer, frivillige arbeidere og alle som har fulgt løpet gjennom media og vår webside, for samarbeidet med Finnmarksløpet 2003.

Vi setter spesielt stor pris på hilsninger på websiden fra hele verden. Dette viser at vi er en stor "familie" som følger Finnmarksløpet hvert år.

Foto: Niels Westphal

Som ett tilbud til alle dere, vil vi neste uke legge ut egne billedsider med bilder fra årets løp. Hvis du ønsker du deg ett minne fra Finnmarksløpet 2003, eller kanskje ett bilde av din favorittkjører, vil det bli mulig å bestille papirkopier av disse bildene for en rimelig penge. Følg med på www.finnmarksløpet.no - neste uke.

Foto: Stig Martin Arctander

Foto: Niels Westphal

De kommende månedene vil vi legge ut endringer som blir vedtatt for neste års løp, samt bedre informasjon på enkelte områder som kjørerne har etterlyst. Finnmarksløpet er i stadig utvikling, og målet for alle som jobber med Europas lengste hundeløp, er at løpet skal bli stadig bedre for kjørere, hunder og for de stadig flere som er interessert i løpet.

Foto: Niels Westphal

Vi håper at du som leser dette og som kanskje allerede kjenner Finnmarksløpet, vil bidra til å spre informasjon om løpet både til aktuelle deltakere, frivillige, sponsorer m-fl. Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er forslag, eller du lurer på noe.

Takk for i år, og velkommen tilbake til Finnmarksløpet 2004!

Vennlig hundehilsen
Kari Jæger - Daglig leder

Foto: Jon-Arne Wilhelmsen

Partnere