Finnmarksløpet

Webshop

- Dette har du virkelig fortjent, Reidar!

Skrevet av: Finnmarksløpet
Dato: 07.08.2006 14:32

Slik avsluttet daglig leder Hanne Rosenberg talen da Reidar Pettersen ble den andre mottakeren av Finnmarksløpets frivillighetspris. I fjor innførte Finnmarksløpet denne prisen for å ære og sette ekstra pris på illdsjelene bak Finnmarksløpet. Prisen ble utdelt på frivilligfesten i juni måned.

Deltagere og handlere har sikkert observert Reidar Pettersen på farta rundt i løpet. Han kjører mannskaper, ordner opp i påkommende, ikke planlagte utfordringer, sover et par timer i døgnet, smiler og stortrives i dette miljøet. I årevis har Reidar tatt ansvar og lagt ned adskillige dugnadstimer for løpet. Han arbeider hele året og utfører ett utall konkrete oppgaver hele tiden, alt fra skiltmaling, stikkearbeid, planlegging, oppgradering av scootersleder, vedlikeholdsarbeid oo mye, mye mer. Juryen var ikke i tvil om at Reidar Pettersen skulle få prisen i 2006.

GLAD OG STOLT: Prisvinner Reidar Pettersen var både glad og stolt over å få frivilligprisen.
Hanne Rosenberg (i spesialkomponert drakt) og Jan Gunnar Vian stod for overrekkelsen.
Foto: Niels Westphal

- Han er på mitt kontor og drøfter ulike oppgaver jevnt og trutt fra august måned og fram til løpet i mars. Det er ikke bare prat, men han. Fra januar er han og kollega Pål Johansen ute og arbeider med løypa i all slags vær. Et kjennetegn med Reidar er at uansett når vi ringer han og uansett hva slags oppgave som skal utføres så er han alltid positiv. Han ser bare muligheter og ingen begrensninger, sier Hanne Rosenberg.

- Jeg er overveldet og overrasket og ikke minst glad og stolt for denne prisen. Å jobbe med løpet er utrolig spennende og artig, avslutter en smilende Reidar med skiferplata godt plassert mellom hendene.

Juryen bak tildelingen består av leder Jan Gunnar Vian og nestleder Ole Christian Povenius i Alta Trekkhundklubb og daglig leder Hanne Rosenberg i Finnmarksløpet AS.

Partnere