Finnmarksløpet

Webshop

Tom Frode Johansen starter ut fra Levajok

Skrevet av: Hanne Rosenberg
Dato: 13.03.2003 17:35

Tom Frode Johansen holder fortsatt grepet om pallplassen. Iflg. Handler Per Ivar Larsen er Tom Frode nå i ferd med å gjøre seg klar til å starte ut fra Levajok.

Iflg. Handler Per Ivar Larsen er Tom Frode nå i ferd med å gjøre seg klar til å starte ut . Vi har enda ikke fått offisiell uttid på han, men det skulle være like om hjørne. Tom Frode ytret noe bekymring for været. Det regner i Levajok, isen begynner å bli blå enkelte plasser og det kan være overvann. Tom Frode er selvfølgelig noe sliten, men han har fått sovet godt på sjekkpunktet. Humøret hans er godt og han er selv meget fornøyd med at han nå er i posisjon for å kjempe om pall-plass. I utgangspunktet hadde ikke Tom Frode noen ambisjoner om dette, men utover i løpet har hundene gått bedre og bedre , til Tom Frodes store glede. Handleren sier at Tom Frode er på hugget og trives i denne situasjonen

Veterinæren har akkurat sjekket hundene og hun sier at hundene ser fine ut og de 8 som han nå har i spannet absolutt er klare for å starte ut.

Også handlerene Per Ivar og Per Stein Nystad trives. De synes det er ulidelig spennende og sosialt.. Per Ivar understreker at det er godt at de er to i bilen, for det blir lite søvn også på handlerene så det er tryggere med bilkjøringen mellom sjekkpunktene når de er flere.

Partnere