Finnmarksløpet

Webshop

Erle Frantzen - alt på Jergul

Skrevet av: Dag B. Urdal
Dato: 06.03.2006 04:39

Erle Frantzen holder koken. Nå 04.13 ble hun klokket inn på Jergul. I følge våre folk på stedet, var hun fortsatt i fantastisk god form, faktisk mye friskere enn sine egne handlere (se bildet). Dessuten ser hundene svært bra ut. Kommentaren fra Marit Holm, sjefsvetrinæren i løpet, var at det er en glede å se hvor flott Erle tar vare på hundene sine!

Selv innrømmer Erle at hun er trett nå, rimeligvis. - Det var veldig mye snøføyke på vei hit over, forteller hun. - Jeg mistet løypa en stund på grunn av den dårlige sikten, og tapte sikkert en halv time på det. Så Hundevidda bærer navnet sitt med rette, fortsetter hun med et smil. Ellers skal både hun, og alle de andre som kommer inn etter hvert, ta sin obligatoriske 6-timers hvil her på Jergul. - Jeg håper at det tar litt tid før jeg får selskap nå, avslutter Erle Frantzen.

I skrivende stund meldes det imidlertid at også Nina Skramstad nå har blitt registreret inn på sjekkpunktet. Så konkurransen er nok ennå ikke over. Det eneste som er sikkert, er at tetstriden står mellom to kvinner i år. Det er verdt å merke seg at Nina kjører raskere enn Erle nå. På strekningen fra Karasjok har hun kjørt 22 minutter raskere enn henne, mens hun tok inn 17 minutter på henne fra Levajok til Karasjok.

Partnere