Finnmarksløpet

Webshop

Sparebanken Nord-Norge på lag med Finnmarksløpet

Skrevet av: Kari B. Thomassen
Dato: 01.03.2006 16:16

Sparebank1 Nord-Norge går tungt inn i samarbeid med Finnmarksløpet. - Det ligger i vår interesse at hele Finnmark profileres, og da er Finnmarksløpet en utmerket kanal, sier banksjef John-Ivar Nilsen.

Det var i dag formiddag at Sparebank1 Nord-Norge og Finnmarksløpet møttes til signering av samarbeidsavtalen. Men hva har egentlig bank og hundeløp til felles?

- Tålmodighet, humrer Nilsen til å begynne med, men går over til en mer seriøs tone straks spenningen etter avtalesigneringen har gitt seg: - Sparebank1 Nord-Norge vil fremme landsdelen og være med på å samle Finnmark, og det er et verdigrunnlag vi deler med Finnmarksløpet.

Finnmarksløpet har ord på seg å profilere Nord-Norge på en spesiell og fin måte, hvilket både nasjonal og internasjonal oppmerksomhet bekrefter. I slike forbindelser er det viktig å være synlig, mener banksjefen. Sparebank1 Nord-Norge støtter aktivt idrett, noe de mottar mye god respons for: - Vi lar jo en del av overskuddet gå tilbake til lokalbefolkningen, forklarer Nilsen.

Finnmarksløpet ved Hanne Rosenberg er veldig fornøyd med den ferske avtalen: - For Finnmarksløpet er det viktig å ha Sparebank1 Nord-Norge på banen fordi det viser utad at vi ikke bare vil drive seriøst med hundeløp, men at vi også blir tatt på alvor av store aktører, kommenterer hun.

Partnere