Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
23. juni 15:59
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
139. Christine Karijord Junkerdal/Bodø Sluttplassering: 12

Ditt beste hundekjørerminne:
Mitt sterkeste hundekjørerminne som umiddelbart dukker opp er fra Finnmarksløpet i 2017. Da Rexi hadde løpetid (Noe som ikke er optimalt....) og gikk i singel led over vidda. Da vi var dønnslitne på vei til Skoganvarre.Jeg gikk fram til henne og spurte om hun kunne gå der alene litt til, tuslet bak på sleden, gav startkommadno, og hun river til mot bare hvitt terreng så langt øyet kan se. Kun fordi jeg ba henne om å gjøre det. Da rant tårene mine i ren takknemlighet.

Sponsorer: Morene produkter, Hundholmen Byutvikling

Langdistanse erfaringer
Løp/ år/ plassering - inklusive alle gangene du har fullført Finnmarksløpet:

Femundløpet, Amundsen Race, Gold Rush Run, Finnmarksløpet 2016 (8pl) og Finnmarksløpet 2017 (11pl)

Hvorfor langdistanse / Finnmarksløpet:
Ja det har jeg spurt meg selv om også. Det handler om å sette meg langsiktige mål, ha et liv med hundene som er forenlig med det de er avlet til, alle opplevelsene underveis og mestringen jeg føler når vi får noe til.Finnmarksløpet er noe av det sterkeste jeg har vært med på av opplevelser, både opp- og nedturene. Så handler det om å finne fram til "det optimale" med tanke på det jeg evner å kunne klare. Det gjelder alt fra avl, foring, tilrettelegging og trening.

Målsettinger og strategi for årets løp:
Jeg har seks erfarne godt voksne hunder jeg håper blir klar til årets løp, i tillegg skal jeg velge med meg to av unghundene mine. Strategien er å kjøre på en slik måte at vi alle opplever mestring med bakgrunn i det vi har fått til av trening. Ett legg i gangen, gjøre så godt vi kan!

Ledere i spannet/ navn/ alder:
Rexi(9), Zevz (7), (Ghost (6), Blake (6), Leon (9), Ask (6) og kanskje det dukker opp en liten stjerne eller to i løpet av treningen...

Lokalaviser:
Avisa Nordland, Bodø Nu, NRK Nordland og Saltenposten

Hobbyer:
Har vel det med å forsøke å forstå ting som en ganske særegen hobby... Både mennesker, dyr, prosesser og dynamikken i ting.

Familiemedlemmer: Gustav (10), Elias (10) og samboer Tore.

Adresse: Kløftveien 14, 8030 Bodø

Land: Norge

Telefon: 46649070

Hjemmeside: www.christinekarijord.com

Yrke: Journalist

Trekkhundklubb: Salten Trekkhundklubb

Kennel navn: Team Christine karijord

Ant. hunder: 12