Reload
FL1200 2019
Starttidspunkt: fredag 8. mars 19:00
Siste oppdatering: 16. mars 2019
31. mai 17:38
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
25. Bernd Helmich Alta

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Kautokeino 13h 10min 9/3 08:58 9/3 09:04 6min 14 / 14
2 Jergul 11h 17min 9/3 20:21 10/3 01:54 5h 33min 14 / 14
3 Levajok 12h 09min 10/3 14:03 10/3 14:09 6min 14 / 14
4 Tana 10h 21min 11/3 00:30 11/3 16:42 16h 12min 14 / 13
5 Neiden 8h 11min 12/3 00:53 12/3 06:15 5h 22min 13 / 12
6 Øvre Pasvik 6h 50min 12/3 13:05 12/3 17:23 4h 18min 12 / 11
7 Kirkenes 7h 10min 13/3 00:33 13/3 05:59 5h 26min 11 / 10
8 Neiden 6h 21min 13/3 12:20 13/3 19:32 7h 12min 10 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Kautokeino 8/3 19:48 9/3 08:58 13h 10min 14 25 / 25
2 Kautokeino - Jergul 9/3 09:04 9/3 20:21 11h 17min 14 6 / 14
3 Jergul - Levajok 10/3 01:54 10/3 14:03 12h 09min 14 13 / 13
4 Levajok - Tana 10/3 14:09 11/3 00:30 10h 21min 14 5 / 6
5 Tana - Neiden 11/3 16:42 12/3 00:53 8h 11min 13 8 / 8
6 Neiden - Øvre Pasvik 12/3 06:15 12/3 13:05 6h 50min 12 8 / 10
7 Øvre Pasvik - Kirkenes 12/3 17:23 13/3 00:33 7h 10min 11 10 / 11
8 Kirkenes - Neiden 13/3 05:59 13/3 12:20 6h 21min 10 10 / 10
9 Neiden - Varangerbotn 13/3 19:32   0 8 10 /