Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
25. juni 13:46
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
166. Harald Tunheim Alta Sluttplassering: 1

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 5h 45min 10/3 20:09 11/3 00:08 3h 59min 8 / 8
2 Kautokeino 8h 34min 11/3 08:42 11/3 13:38 4h 56min 8 / 8
3 Jergul 6h 49min 11/3 20:27 12/3 00:40 4h 13min 8 / 8
4 Valjok 6h 50min 12/3 07:30 12/3 10:30 3h 00min 8 / 8
5 Karasjok 3h 48min 12/3 14:18 12/3 20:19 6h 01min 8 / 7
6 Jotka 7h 04min 13/3 03:23 13/3 03:27 4min 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 14:24 10/3 20:09 5h 45min 8 66 / 18
2 Jotka - Kautokeino 11/3 00:08 11/3 08:42 8h 34min 8 21 / 7
3 Kautokeino - Jergul 11/3 13:38 11/3 20:27 6h 49min 8 4 / 2
4 Jergul - Valjok 12/3 00:40 12/3 07:30 6h 50min 8 1 / 1
5 Valjok - Karasjok 12/3 10:30 12/3 14:18 3h 48min 8 1 / 1
6 Karasjok - Jotka 12/3 20:19 13/3 03:23 7h 04min 7 1 / 1
7 Jotka - Alta 13/3 03:27 13/3 07:48 4h 21min 7 1 / 1