Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
12. desember 11:03
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
157. John Øivind Selmer Porsgrunn

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 03min 10/3 20:18 11/3 00:17 3h 59min 8 / 8
2 Kautokeino 8h 55min 11/3 09:12 11/3 14:55 5h 43min 8 / 8
3 Jergul 7h 21min 11/3 22:16 12/3 03:28 5h 12min 8 / 8
4 Valjok 7h 54min 12/3 11:22 12/3 13:56 2h 34min 8 / 6
5 Karasjok 4h 51min 12/3 18:47 13/3 00:48 6h 01min 6 / 6
6 Jotka 9h 39min 13/3 10:27 13/3 10:36 9min 6 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 14:15 10/3 20:18 6h 03min 8 57 / 27
2 Jotka - Kautokeino 11/3 00:17 11/3 09:12 8h 55min 8 28 / 14
3 Kautokeino - Jergul 11/3 14:55 11/3 22:16 7h 21min 8 12 / 7
4 Jergul - Valjok 12/3 03:28 12/3 11:22 7h 54min 8 8 / 11
5 Valjok - Karasjok 12/3 13:56 12/3 18:47 4h 51min 6 9 / 12
6 Karasjok - Jotka 13/3 00:48 13/3 10:27 9h 39min 6 10 / 11
7 Jotka - Alta 13/3 10:36   0 5 11 /