Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
21. april 22:49
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
149. Lars Hoffmann Wesenberg / Gargnäs

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 26min 10/3 20:33 11/3 00:36 4h 03min 8 / 8
2 Kautokeino 9h 29min 11/3 10:05 11/3 15:15 5h 10min 8 / 7
3 Jergul 7h 19min 11/3 22:34 12/3 03:47 5h 13min 7 / 6
4 Valjok 7h 08min 12/3 10:55 12/3 14:45 3h 50min 6 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 14:07 10/3 20:33 6h 26min 8 49 / 36
2 Jotka - Kautokeino 11/3 00:36 11/3 10:05 9h 29min 8 34 / 27
3 Kautokeino - Jergul 11/3 15:15 11/3 22:34 7h 19min 7 17 / 14
4 Jergul - Valjok 12/3 03:47 12/3 10:55 7h 08min 6 12 / 8
5 Valjok - Karasjok 12/3 14:45 12/3 19:07 4h 22min 5 13 / 13