Reload
FL1200 2018
Starttidspunkt: fredag 9. mars 19:00
Siste oppdatering: 18. mars 2018
16. juli 14:13
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
38. Geir Idar Hjelvik Molde

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Kautokeino 15h 00min 10/3 11:14 10/3 11:25 11min 14 / 14
2 Jergul 12h 34min 10/3 23:59 11/3 04:48 4h 49min 14 / 14
3 Levajok 15h 33min 11/3 20:21 11/3 20:45 24min 14 / 13
4 Tana 15h 09min 12/3 11:54 13/3 04:49 16h 55min 13 / 12
5 Neiden 13h 47min 13/3 18:36 14/3 02:42 8h 06min 12 / 11
6 Øvre Pasvik 7h 45min 14/3 10:27 14/3 14:53 4h 26min 11 / 11

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Kautokeino 9/3 20:14 10/3 11:14 15h 00min 14 38 / 37
2 Kautokeino - Jergul 10/3 11:25 10/3 23:59 12h 34min 14 17 / 32
3 Jergul - Levajok 11/3 04:48 11/3 20:21 15h 33min 14 30 / 32
4 Levajok - Tana 11/3 20:45 12/3 11:54 15h 09min 13 18 / 28
5 Tana - Neiden 13/3 04:49 13/3 18:36 13h 47min 12 29 / 28
6 Neiden - Øvre Pasvik 14/3 02:42 14/3 10:27 7h 45min 11 27 / 25
7 Øvre Pasvik - Kirkenes 14/3 14:53 14/3 23:54 9h 01min 11 25 / 24