Reload
FL1200 2018
Starttidspunkt: fredag 9. mars 19:00
Siste oppdatering: 18. mars 2018
23. mai 17:45
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
36. Jean Philippe Pontier Moen Gård

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Kautokeino 9h 57min 10/3 06:07 10/3 11:30 5h 23min 14 / 14
2 Jergul 7h 24min 10/3 18:54 11/3 01:36 6h 42min 14 / 13
3 Levajok 10h 26min 11/3 12:02 12/3 05:01 16h 59min 13 / 12
4 Tana 8h 09min 12/3 13:10 12/3 20:59 7h 49min 12 / 11
5 Neiden 8h 26min 13/3 05:25 13/3 15:34 10h 09min 11 / 11

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Kautokeino 9/3 20:10 10/3 06:07 9h 57min 14 36 / 6
2 Kautokeino - Jergul 10/3 11:30 10/3 18:54 7h 24min 14 19 / 9
3 Jergul - Levajok 11/3 01:36 11/3 12:02 10h 26min 13 14 / 10
4 Levajok - Tana 12/3 05:01 12/3 13:10 8h 09min 12 29 / 29
5 Tana - Neiden 12/3 20:59 13/3 05:25 8h 26min 11 14 / 13
6 Neiden - Øvre Pasvik 13/3 15:34   0 11 23 /