Reload
FL1200 2018
Starttidspunkt: fredag 9. mars 19:00
Siste oppdatering: 18. mars 2018
16. oktober 01:36
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
15. Marit Beate Kasin Valdres, Notodden

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Kautokeino 10h 46min 10/3 06:14 10/3 09:58 3h 44min 14 / 14
2 Jergul 7h 40min 10/3 17:38 10/3 22:14 4h 36min 14 / 14
3 Levajok 12h 01min 11/3 10:15 11/3 15:20 5h 05min 14 / 12
4 Tana 9h 11min 12/3 00:31 12/3 17:19 16h 48min 12 / 12
5 Neiden 8h 55min 13/3 02:14 13/3 08:14 6h 00min 12 / 9
6 Øvre Pasvik 7h 13min 13/3 15:27 13/3 19:08 3h 41min 9 / 9
7 Kirkenes 7h 47min 14/3 02:55 14/3 08:16 5h 21min 9 / 9
8 Neiden 6h 42min 14/3 14:58 14/3 19:40 4h 42min 9 / 9

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Kautokeino 9/3 19:28 10/3 06:14 10h 46min 14 15 / 7
2 Kautokeino - Jergul 10/3 09:58 10/3 17:38 7h 40min 14 9 / 3
3 Jergul - Levajok 10/3 22:14 11/3 10:15 12h 01min 14 4 / 6
4 Levajok - Tana 11/3 15:20 12/3 00:31 9h 11min 12 7 / 6
5 Tana - Neiden 12/3 17:19 13/3 02:14 8h 55min 12 11 / 11
6 Neiden - Øvre Pasvik 13/3 08:14 13/3 15:27 7h 13min 9 8 / 8
7 Øvre Pasvik - Kirkenes 13/3 19:08 14/3 02:55 7h 47min 9 8 / 8
8 Kirkenes - Neiden 14/3 08:16 14/3 14:58 6h 42min 9 8 / 8
9 Neiden - Varangerbotn 14/3 19:40 15/3 03:07 7h 27min 9 6 / 6