Reload
FL1200 2018
Starttidspunkt: fredag 9. mars 19:00
Siste oppdatering: 18. mars 2018
10. desember 04:38
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
8. Yngve Fagerli Luksefjell

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Kautokeino 11h 58min 10/3 07:12 10/3 12:00 4h 48min 14 / 14
2 Jergul 7h 38min 10/3 19:38 11/3 02:19 6h 41min 14 / 14
3 Levajok 11h 26min 11/3 13:45 11/3 18:22 4h 37min 14 / 13
4 Tana 9h 34min 12/3 03:56 12/3 21:16 17h 20min 13 / 9
5 Neiden 9h 29min 13/3 06:45 13/3 13:55 7h 10min 9 / 9
6 Øvre Pasvik 7h 43min 13/3 21:38 14/3 03:10 5h 32min 9 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Kautokeino 9/3 19:14 10/3 07:12 11h 58min 14 8 / 15
2 Kautokeino - Jergul 10/3 12:00 10/3 19:38 7h 38min 14 20 / 11
3 Jergul - Levajok 11/3 02:19 11/3 13:45 11h 26min 14 18 / 16
4 Levajok - Tana 11/3 18:22 12/3 03:56 9h 34min 13 11 / 11
5 Tana - Neiden 12/3 21:16 13/3 06:45 9h 29min 9 16 / 17
6 Neiden - Øvre Pasvik 13/3 13:55 13/3 21:38 7h 43min 9 18 / 19
7 Øvre Pasvik - Kirkenes 14/3 03:10 14/3 11:01 7h 51min 8 19 / 22