Reload
FL1200 2018
Starttidspunkt: fredag 9. mars 19:00
Siste oppdatering: 18. mars 2018
17. august 22:44
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
27. Thomas Wærner Synnfjell, Torpa

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Kautokeino 11h 58min 10/3 07:50 10/3 10:50 3h 00min 14 / 14
2 Jergul 6h 58min 10/3 17:48 10/3 22:37 4h 49min 14 / 14
3 Levajok 12h 24min 11/3 11:01 11/3 11:08 7min 14 / 14
4 Tana 11h 16min 11/3 22:24 12/3 14:48 16h 24min 14 / 13
5 Neiden 8h 34min 12/3 23:22 13/3 02:54 3h 32min 13 / 13
6 Øvre Pasvik 7h 01min 13/3 09:55 13/3 14:27 4h 32min 13 / 13
7 Kirkenes 7h 54min 13/3 22:21 14/3 04:38 6h 17min 13 / 10

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Kautokeino 9/3 19:52 10/3 07:50 11h 58min 14 27 / 18
2 Kautokeino - Jergul 10/3 10:50 10/3 17:48 6h 58min 14 14 / 5
3 Jergul - Levajok 10/3 22:37 11/3 11:01 12h 24min 14 5 / 8
4 Levajok - Tana 11/3 11:08 11/3 22:24 11h 16min 14 1 / 2
5 Tana - Neiden 12/3 14:48 12/3 23:22 8h 34min 13 5 / 5
6 Neiden - Øvre Pasvik 13/3 02:54 13/3 09:55 7h 01min 13 2 / 1
7 Øvre Pasvik - Kirkenes 13/3 14:27 13/3 22:21 7h 54min 13 2 / 2
8 Kirkenes - Neiden 14/3 04:38 14/3 11:42 7h 04min 10 4 / 4