Reload
FL1000 2016
Starttidspunkt: lørdag 5. mars 12:00
Siste oppdatering: 13. mars 2016
12. juli 17:42
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
42. Sebastian Plur Nilssen Brøttum

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 47min 5/3 15:35 5/3 15:35 0 14 / 14
2 Skoganvarre 5h 15min 5/3 20:50 6/3 01:37 4h 47min 14 / 14
3 Levajok 1 7h 31min 6/3 09:08 6/3 14:35 5h 27min 14 / 13
4 Tana 9h 24min 6/3 23:59 7/3 05:10 5h 11min 13 / 13
5 Neiden 1 7h 33min 7/3 12:43 8/3 04:46 16h 03min 13 / 13
6 Ellentjern 5h 42min 8/3 10:28 8/3 14:36 4h 08min 13 / 12
7 Kirkenes 7h 10min 8/3 21:46 9/3 02:51 5h 05min 12 / 12
8 Neiden 6h 14min 9/3 09:05 9/3 13:44 4h 39min 12 / 11
9 Varangerbotn 6h 30min 9/3 20:14 10/3 00:53 4h 39min 11 / 9
10 Sirbma 6h 13min 10/3 07:06 10/3 07:14 8min 9 / 9
11 Levajok 9h 38min 10/3 16:52 10/3 23:58 7h 06min 9 / 8
12 Karasjok 7h 26min 11/3 07:24 11/3 10:21 2h 57min 8 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 5/3 11:48 5/3 15:35 3h 47min 14 42 / 41
2 Jotka - Skoganvarre 5/3 15:35 5/3 20:50 5h 15min 14 24 / 25
3 Skoganvarre - Levajok 1 6/3 01:37 6/3 09:08 7h 31min 14 28 / 25
4 Levajok 1 - Tana 6/3 14:35 6/3 23:59 9h 24min 13 17 / 20
5 Tana - Neiden 1 7/3 05:10 7/3 12:43 7h 33min 13 13 / 11
6 Neiden - Ellentjern 8/3 04:46 8/3 10:28 5h 42min 13 15 / 14
7 Ellentjern - Kirkenes 8/3 14:36 8/3 21:46 7h 10min 12 14 / 13
8 Kirkenes - Neiden 9/3 02:51 9/3 09:05 6h 14min 12 8 / 9
9 Neiden - Varangerbotn 9/3 13:44 9/3 20:14 6h 30min 11 9 / 9
10 Varangerbotn - Sirbma 10/3 00:53 10/3 07:06 6h 13min 9 8 / 8
11 Sirbma - Levajok 10/3 07:14 10/3 16:52 9h 38min 9 6 / 7
12 Levajok - Karasjok 10/3 23:58 11/3 07:24 7h 26min 8 7 / 8
13 Karasjok - Jotka 11/3 10:21   0 6 7 /