Reload
FL1000 2016
Starttidspunkt: lørdag 5. mars 12:00
Siste oppdatering: 13. mars 2016
25. februar 16:56
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
23. Jon Børge Stina Luftjok

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 37min 5/3 15:03 5/3 16:37 1h 34min 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 45min 5/3 21:22 6/3 00:55 3h 33min 14 / 14
3 Levajok 1 7h 15min 6/3 08:10 6/3 15:34 7h 24min 14 / 14
4 Tana 8h 33min 7/3 00:07 7/3 06:19 6h 12min 14 / 13
5 Neiden 1 7h 40min 7/3 13:59 8/3 06:06 16h 07min 13 / 13
6 Ellentjern 6h 00min 8/3 12:06 8/3 17:16 5h 10min 13 / 13
7 Kirkenes 7h 44min 9/3 01:00 9/3 06:25 5h 25min 13 / 13
8 Neiden 6h 44min 9/3 13:09 9/3 22:06 8h 57min 13 / 10
9 Varangerbotn 5h 53min 10/3 03:59 10/3 08:46 4h 47min 10 / 10
10 Sirbma 5h 59min 10/3 14:45 10/3 21:37 6h 52min 10 / 10
11 Levajok 5h 57min 11/3 03:34 11/3 11:36 8h 02min 10 / 9
12 Karasjok 6h 45min 11/3 18:21 11/3 22:18 3h 57min 9 / 8
13 Jotka 7h 48min 12/3 06:06 12/3 06:25 19min 8 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 5/3 11:26 5/3 15:03 3h 37min 14 23 / 21
2 Jotka - Skoganvarre 5/3 16:37 5/3 21:22 4h 45min 14 37 / 35
3 Skoganvarre - Levajok 1 6/3 00:55 6/3 08:10 7h 15min 14 20 / 16
4 Levajok 1 - Tana 6/3 15:34 7/3 00:07 8h 33min 14 27 / 21
5 Tana - Neiden 1 7/3 06:19 7/3 13:59 7h 40min 13 19 / 17
6 Neiden - Ellentjern 8/3 06:06 8/3 12:06 6h 00min 13 22 / 20
7 Ellentjern - Kirkenes 8/3 17:16 9/3 01:00 7h 44min 13 23 / 22
8 Kirkenes - Neiden 9/3 06:25 9/3 13:09 6h 44min 13 21 / 20
9 Neiden - Varangerbotn 9/3 22:06 10/3 03:59 5h 53min 10 24 / 21
10 Varangerbotn - Sirbma 10/3 08:46 10/3 14:45 5h 59min 10 22 / 20
11 Sirbma - Levajok 10/3 21:37 11/3 03:34 5h 57min 10 24 / 22
12 Levajok - Karasjok 11/3 11:36 11/3 18:21 6h 45min 9 23 / 22
13 Karasjok - Jotka 11/3 22:18 12/3 06:06 7h 48min 8 20 / 19
14 Jotka - Alta 12/3 06:25   0 7 19 /