Reload
FL1000 2016
Starttidspunkt: lørdag 5. mars 12:00
Siste oppdatering: 13. mars 2016
30. november 04:44
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
32. Christel Finne Karasjok

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 54min 5/3 15:31 5/3 16:32 1h 01min 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 57min 5/3 21:29 6/3 03:51 6h 22min 14 / 14
3 Levajok 1 8h 38min 6/3 12:29 6/3 21:05 8h 36min 14 / 11
4 Tana 8h 56min 7/3 06:01 7/3 11:56 5h 55min 11 / 11
5 Neiden 1 8h 15min 7/3 20:11 8/3 16:04 19h 53min 11 / 9

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 5/3 11:37 5/3 15:31 3h 54min 14 32 / 39
2 Jotka - Skoganvarre 5/3 16:32 5/3 21:29 4h 57min 14 35 / 37
3 Skoganvarre - Levajok 1 6/3 03:51 6/3 12:29 8h 38min 14 40 / 42
4 Levajok 1 - Tana 6/3 21:05 7/3 06:01 8h 56min 11 39 / 36
5 Tana - Neiden 1 7/3 11:56 7/3 20:11 8h 15min 11 24 / 26
6 Neiden - Ellentjern 8/3 16:04   0 9 38 /