Reload
FL1000 2016
Starttidspunkt: lørdag 5. mars 12:00
Siste oppdatering: 13. mars 2016
15. april 17:40
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
39. Ben Voigt Langfjordbotn Sluttplassering: 13

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 46min 5/3 15:30 5/3 16:38 1h 08min 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 45min 5/3 21:23 6/3 02:06 4h 43min 14 / 14
3 Levajok 1 7h 40min 6/3 09:46 6/3 15:00 5h 14min 14 / 14
4 Tana 12h 46min 7/3 03:46 7/3 03:56 10min 14 / 14
5 Neiden 1 10h 25min 7/3 14:21 8/3 06:25 16h 04min 14 / 14
6 Ellentjern 6h 03min 8/3 12:28 8/3 16:36 4h 08min 14 / 14
7 Kirkenes 11h 43min 9/3 04:19 9/3 04:34 15min 14 / 14
8 Neiden 6h 48min 9/3 11:22 9/3 16:37 5h 15min 14 / 11
9 Varangerbotn 6h 56min 9/3 23:33 10/3 04:39 5h 06min 11 / 11
10 Sirbma 6h 06min 10/3 10:45 10/3 15:23 4h 38min 11 / 11
11 Levajok 6h 27min 10/3 21:50 11/3 06:14 8h 24min 11 / 9
12 Karasjok 6h 17min 11/3 12:31 11/3 16:28 3h 57min 9 / 7
13 Jotka 8h 10min 12/3 00:38 12/3 00:43 5min 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 5/3 11:44 5/3 15:30 3h 46min 14 39 / 38
2 Jotka - Skoganvarre 5/3 16:38 5/3 21:23 4h 45min 14 38 / 36
3 Skoganvarre - Levajok 1 6/3 02:06 6/3 09:46 7h 40min 14 34 / 30
4 Levajok 1 - Tana 6/3 15:00 7/3 03:46 12h 46min 14 21 / 34
5 Tana - Neiden 1 7/3 03:56 7/3 14:21 10h 25min 14 9 / 19
6 Neiden - Ellentjern 8/3 06:25 8/3 12:28 6h 03min 14 26 / 21
7 Ellentjern - Kirkenes 8/3 16:36 9/3 04:19 11h 43min 14 19 / 31
8 Kirkenes - Neiden 9/3 04:34 9/3 11:22 6h 48min 14 18 / 17
9 Neiden - Varangerbotn 9/3 16:37 9/3 23:33 6h 56min 11 14 / 15
10 Varangerbotn - Sirbma 10/3 04:39 10/3 10:45 6h 06min 11 14 / 13
11 Sirbma - Levajok 10/3 15:23 10/3 21:50 6h 27min 11 14 / 14
12 Levajok - Karasjok 11/3 06:14 11/3 12:31 6h 17min 9 17 / 15
13 Karasjok - Jotka 11/3 16:28 12/3 00:38 8h 10min 7 14 / 13
14 Jotka - Alta 12/3 00:43 12/3 04:56 4h 13min 7 13 / 13