Reload
FL1000 2016
Starttidspunkt: lørdag 5. mars 12:00
Siste oppdatering: 13. mars 2016
27. mai 09:51
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
11. Wolfgang Simon-Nilsen Balsfjord

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 56min 5/3 15:10 5/3 16:21 1h 11min 14 / 14
2 Skoganvarre 5h 37min 5/3 21:58 6/3 02:34 4h 36min 14 / 13
3 Levajok 1 8h 51min 6/3 11:25 6/3 18:11 6h 46min 13 / 13
4 Tana 14h 23min 7/3 08:34 8/3 00:37 16h 03min 13 / 11
5 Neiden 1 8h 31min 8/3 09:08 8/3 16:30 7h 22min 11 / 12
6 Ellentjern 12h 59min 9/3 05:29 9/3 09:20 3h 51min 12 / 11
7 Kirkenes 10h 04min 9/3 19:24 10/3 01:07 5h 43min 11 / 11

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 5/3 11:14 5/3 15:10 3h 56min 14 11 / 25
2 Jotka - Skoganvarre 5/3 16:21 5/3 21:58 5h 37min 14 32 / 40
3 Skoganvarre - Levajok 1 6/3 02:34 6/3 11:25 8h 51min 13 38 / 39
4 Levajok 1 - Tana 6/3 18:11 7/3 08:34 14h 23min 13 36 / 39
5 Tana - Neiden 1 8/3 00:37 8/3 09:08 8h 31min 11 39 / 39
6 Neiden - Ellentjern 8/3 16:30 9/3 05:29 12h 59min 12 39 / 37
7 Ellentjern - Kirkenes 9/3 09:20 9/3 19:24 10h 04min 11 37 / 37
8 Kirkenes - Neiden 10/3 01:07 10/3 08:56 7h 49min 11 37 / 37