Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
16. desember 04:39
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
64. Raymond Johansen Alta Sluttplassering: 34

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 24min 9/3 15:27 9/3 15:27 0 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 35min 9/3 21:02 10/3 01:29 4h 27min 8 / 8
3 Levajok 8h 13min 10/3 09:42 10/3 15:52 6h 10min 8 / 7
4 Karasjok 7h 08min 10/3 23:00 11/3 03:00 4h 00min 7 / 6
5 Jergul 6h 32min 11/3 09:32 11/3 15:50 6h 18min 6 / 6
6 Jotka 8h 08min 11/3 23:58 12/3 00:00 2min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:03 9/3 15:27 3h 24min 8 63 / 68
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 15:27 9/3 21:02 5h 35min 8 60 / 64
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 01:29 10/3 09:42 8h 13min 8 50 / 56
4 Levajok - Karasjok 10/3 15:52 10/3 23:00 7h 08min 7 47 / 51
5 Karasjok - Jergul 11/3 03:00 11/3 09:32 6h 32min 6 43 / 40
6 Jergul - Jotka 11/3 15:50 11/3 23:58 8h 08min 6 39 / 35
7 Jotka - Alta 12/3 00:00 12/3 06:27 6h 27min 6 34 / 34