Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
16. desember 04:38
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
60. Beate Jähnig Brandenburg Sluttplassering: 43

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 59min 9/3 15:58 9/3 16:09 11min 8 / 8
2 Skoganvarre 6h 43min 9/3 22:52 10/3 04:24 5h 32min 8 / 8
3 Levajok 9h 06min 10/3 13:30 10/3 20:15 6h 45min 8 / 8
4 Karasjok 8h 05min 11/3 04:20 11/3 10:16 5h 56min 8 / 8
5 Jergul 5h 58min 11/3 16:14 11/3 23:30 7h 16min 8 / 8
6 Jotka 7h 58min 12/3 07:28 12/3 07:40 12min 8 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:59 9/3 15:58 3h 59min 8 59 / 70
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:09 9/3 22:52 6h 43min 8 70 / 70
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 04:24 10/3 13:30 9h 06min 8 69 / 65
4 Levajok - Karasjok 10/3 20:15 11/3 04:20 8h 05min 8 61 / 59
5 Karasjok - Jergul 11/3 10:16 11/3 16:14 5h 58min 8 55 / 52
6 Jergul - Jotka 11/3 23:30 12/3 07:28 7h 58min 8 49 / 45
7 Jotka - Alta 12/3 07:40 12/3 13:08 5h 28min 7 42 / 43