Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
10. desember 21:32
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
55. Gunhild Sem Dalsbygda Sluttplassering: 42

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 22min 9/3 15:16 9/3 15:16 0 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 08min 9/3 20:24 10/3 01:35 5h 11min 8 / 8
3 Levajok 7h 31min 10/3 09:06 10/3 14:58 5h 52min 8 / 8
4 Karasjok 6h 28min 10/3 21:26 11/3 01:44 4h 18min 8 / 7
5 Jergul 6h 34min 11/3 08:18 11/3 15:51 7h 33min 7 / 5
6 Jotka 10h 44min 12/3 02:35 12/3 07:52 5h 17min 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:54 9/3 15:16 3h 22min 8 54 / 60
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 15:16 9/3 20:24 5h 08min 8 54 / 53
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 01:35 10/3 09:06 7h 31min 8 55 / 50
4 Levajok - Karasjok 10/3 14:58 10/3 21:26 6h 28min 8 39 / 39
5 Karasjok - Jergul 11/3 01:44 11/3 08:18 6h 34min 7 36 / 36
6 Jergul - Jotka 11/3 15:51 12/3 02:35 10h 44min 5 40 / 40
7 Jotka - Alta 12/3 07:52 12/3 13:07 5h 15min 5 43 / 42