Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
31. mai 18:43
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
53. Tommy Larsen Karnes i Lyngen

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 01min 9/3 14:53 9/3 14:53 0 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 42min 9/3 19:35 9/3 23:27 3h 52min 8 / 8
3 Levajok 6h 42min 10/3 06:09 10/3 13:26 7h 17min 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:52 9/3 14:53 3h 01min 8 52 / 45
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:53 9/3 19:35 4h 42min 8 33 / 24
3 Skoganvarre - Levajok 9/3 23:27 10/3 06:09 6h 42min 8 18 / 17
4 Levajok - Karasjok 10/3 13:26 10/3 19:25 5h 59min 8 30 / 27