Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
29. oktober 12:07
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
57. Pål Karlsen Haugsnes Alta

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 09min 9/3 15:05 9/3 15:05 0 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 03min 9/3 20:08 10/3 00:09 4h 01min 8 / 8
3 Levajok 6h 56min 10/3 07:05 10/3 12:08 5h 03min 8 / 8
4 Karasjok 6h 53min 10/3 19:01 11/3 00:21 5h 20min 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:56 9/3 15:05 3h 09min 8 56 / 52
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 15:05 9/3 20:08 5h 03min 8 46 / 43
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 00:09 10/3 07:05 6h 56min 8 34 / 29
4 Levajok - Karasjok 10/3 12:08 10/3 19:01 6h 53min 8 15 / 23
5 Karasjok - Jergul 11/3 00:21   0 8 28 /