Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
27. mai 07:11
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
67. Aslak Prestbakmo Øverbygd

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 00min 9/3 15:06 9/3 15:34 28min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 46min 9/3 20:20 10/3 00:13 3h 53min 8 / 8
3 Levajok 6h 52min 10/3 07:05 10/3 13:37 6h 32min 8 / 7
4 Karasjok 6h 36min 10/3 20:13 10/3 23:24 3h 11min 7 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:06 9/3 15:06 3h 00min 8 66 / 54
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 15:34 9/3 20:20 4h 46min 8 64 / 50
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 00:13 10/3 07:05 6h 52min 8 36 / 29
4 Levajok - Karasjok 10/3 13:37 10/3 20:13 6h 36min 7 31 / 34
5 Karasjok - Jergul 10/3 23:24 11/3 05:25 6h 01min 6 23 / 24