Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
16. desember 04:42
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
48. Dag Broch Tana Sluttplassering: 22

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 01min 9/3 14:48 9/3 14:48 0 8 / 7
2 Skoganvarre 4h 38min 9/3 19:26 9/3 21:27 2h 01min 7 / 7
3 Levajok 7h 01min 10/3 04:28 10/3 08:35 4h 07min 7 / 7
4 Karasjok 6h 25min 10/3 15:00 10/3 23:15 8h 15min 7 / 7
5 Jergul 4h 52min 11/3 04:07 11/3 10:07 6h 00min 7 / 6
6 Jotka 6h 19min 11/3 16:26 11/3 18:26 2h 00min 6 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:47 9/3 14:48 3h 01min 8 47 / 39
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:48 9/3 19:26 4h 38min 7 26 / 19
3 Skoganvarre - Levajok 9/3 21:27 10/3 04:28 7h 01min 7 1 / 1
4 Levajok - Karasjok 10/3 08:35 10/3 15:00 6h 25min 7 1 / 1
5 Karasjok - Jergul 10/3 23:15 11/3 04:07 4h 52min 7 21 / 17
6 Jergul - Jotka 11/3 10:07 11/3 16:26 6h 19min 6 17 / 16
7 Jotka - Alta 11/3 18:26 11/3 22:56 4h 30min 5 22 / 22